Nyhet:
Vi är en komplett filterleverantör och lagerför ett brett sortiment.
Vi har filter till dieselmotorer och fordon,
hydraulik, process, ventilation, tryckluft, damm & stoft. 

Detta är AD Bildelar Örebro/Wallin & Stackefält

Wallin & Stackefält är en fusion av två välrenommerade företag. Motor-Wallin AB är ett Örebrobaserat företag som de senaste 70 åren varit en betydande leverantör av verktyg, maskiner och förbrukningsmaterial till industri- och fordonsbranschen. Motorfirma Sture Stackefält AB har under 64 år marknadsfört ett brett sortiment av originalmärkesdelar och tillbehör med hög kvalitet till person-/lastbilar, entreprenadmaskiner och industri.


Vår gemensamma affärsidé är att genom engagemang, kunskap och service förse Sveriges verkstads-och industriföretag med produkter som leder till ökad produktivitet.
Vårt mål är att tillsammans med kunderna utveckla långsiktigt trygga och lönsamma relationer.
För att säkerställa att våra mål uppnås låter vi därför kvalitet komma före pris vilket resulterar i att vi uteslutande jobbar med marknadens starkaste varumärken.


Att vara leverantör är för oss så mycket mer än bara att sälja en skruvmejsel, ett luftfilter eller en handske! Det är lika viktigt att du, vår partner, vet hur man använder produkten eller får hjälp om något händer. Det gör vi genom utbildning, service och snabb support. annars uteblir tryggheten och lönsamheten.

Att vi inte ger upp är en av vår största styrkor och det är inte alltför ovanligt att vi får ta vid där andra misslyckas.
Du ska kunna fokusera på din verksamhet och aldrig behöva vända dig till någon annan än till oss för vårt löfte till er är:

Att vara en partner för framgång!